Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk / Katalog / NEZOBRAZOVAT NA WEBU / Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků

Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků

EAN 9788087437858 ISBN 978-80-87437-85-8
Vydavatel Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Počet stran 247
Rok vydání 2014 Formát

350,00 Kč s DPH
Skladem
ks

Příslušnost kategorií

NEZOBRAZOVAT NA WEBU
Autor: Sampels Sabine a kol.
Nakladatel: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.

 

Ke vzkazu bude připojen název zboží a odkaz na detail zboží

* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.

Nastavit hlídacího psa ceny produktu

350,00 Kč s DPH
Kč s DPH
Zadejte požadovanou cenu zboží. Klesne-li cena zboží na tuto hodnotu nebo nižší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem.
E-mailová adresa, na kterou bude zasláno upozornění.
* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.

Nastavit hlídacího psa množství produktu

Skladem
Zadejte požadovaný stav skladu. Stoupne-li množsví zboží na tuto hodnotu nebo vyšší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem.
E-mailová adresa, na kterou bude zasláno upozornění.
* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.