Nejen do třetice bývá všeho dobrého ale může tak být i do čtveřice jak dokládá tento v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář Je to harmonické souznění s přírodou jejími cykly proměnami v průběhu roku a užitek z jejích plodů Je to vnímavá úcta k životu předků k jejich dílu důmyslu a fortelu ale i k jejich způsobu obživy To vše se promítá v pestré škále bezmála dvou stovek receptů jež autorky sesbíraly z nejrůznějších zdrojů především domácích vyzkoušely je a předvedly naživo na televizní obrazovce Jsou mezi nimi pokrmy z masa zeleniny ovoce a bylin pečivo nápoje sladkosti Skvosty lidové kuchyně jako boží milosti frgále hoďbidlo kucmoch pražmo pučálka a mnoho dalších a k tomu trocha světové exotiky jako ramen kuře v seně nebo chimichurri Jídla prostá i slavnostní Vše v rytmu ročních dob a v duchu zdravé výživy a opravdového pochutnání A stejně jako v předchozích svazcích je doplněn malý herbář se spoustou užitečných informací o rostlinách a plodech jež se významně uplatní nejen v naší kuchyni