To nejlepší co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života Držíte v ruce knihu která vznikala s chutí k jídlu k objevování receptů a původu surovin a s láskou k přírodě Bez přírody by nebyla radost na Zemi „Zemi nedědíme po předcích nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí ” řekl Antoine de Saint Exupéry Moje první autorská kuchařka si klade za cíl jednoduchou věc – jíst a žít přirozeně Je to taková normální moderní herbářová kuchařka na dalších 100 let „Zdravá krajina zdravé suroviny zdravé recepty a zdraví lidé ” To je filozofie nové pořadu Herbář i této knihy Vařit podle ní dokáže každý druhý Jíst a žít podle ní můžeme zvládnout všichni A chutnat bude i celoživotním kuřákům a zapřisáhlým odpůrcům takzvaného zdravého životního stylu Dobrou chuť Vám přeje Vaše Kateřina