Gastronomie - vybrané kapitoly

EAN 9788086380780 ISBN 978-80-8638-078-0
Vydavatel 2 Theta Počet stran 285
Rok vydání 2016 Formát

440,00 Kč s DPH
Skladem
ks
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj základy a současné trendy v gastronomii Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity popsány stravovací návyky mladistvých bezpečnost potravin v gastronomii způsoby dopravy související s gastronomií hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce

Příslušnost kategorií

TECHNICKÁ LITERATURA / Ostatní průmyslová odvětví
TECHNICKÁ LITERATURA
Autor: Fišera Miroslav a kolektiv
Nakladatel: 2 Theta

* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.

 

Ke vzkazu bude připojen název zboží a odkaz na detail zboží

* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.

Nastavit hlídacího psa ceny produktu

440,00 Kč s DPH
Kč s DPH
Zadejte požadovanou cenu zboží. Klesne-li cena zboží na tuto hodnotu nebo nižší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem.
E-mailová adresa, na kterou bude zasláno upozornění.
* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.

Nastavit hlídacího psa množství produktu

Skladem
Zadejte požadovaný stav skladu. Stoupne-li množsví zboží na tuto hodnotu nebo vyšší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem.
E-mailová adresa, na kterou bude zasláno upozornění.
* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.